A nagy befektetés – a Pénzügyek Tanszék képregényes játéka

A játék lezárult, köszönjük mindenkinek a részvételt! (2014. 11. 28.)

Plusz vizsgaalkalmat nyertek az alábbi tárgyak hallgatói; ezúton is gratulálunk nekik:

  • Üzleti gazdaságtan (nappali/MSc)
  • Számvitel (nappali/MSc)
  • Vállalati pénzügyek II (nappali/MSc)

Az egyéni játék megfejtése: PI ---> akár a profitot, akár az inflációt elfogadtuk megfejtésnek (mint ahogy a jövedelmezőségi indexet is)

Az egyéni nyerteseket a Neptunon keresztül értesítettük.

A képregény helyes sorrendje (0 - 15) itt tekinthető meg: http://www.finance.bme.hu/hu/node/172

 

A vetélkedő játékszabálya

A feladat az, hogy állítsa helyes sorrendbe a Pénzügyek Tanszék képregénye első részeinek képeit és szövegeit! A játék 2014. október 28-án indul.

Egyéni verseny: A játékban a BME bármely hallgatója részt vehet. A helyes kép-szöveg-kép-szöveg-… sorrendben tekintse a jobb felső sarkok számait, amik egy egyszavas pénzügyi fogalomra utalnak. Ezt Neptun-kódjával küldje be a nagybefektetes@finance.bme.hu-ra. A megfejtők között három 20-20 ezer forintos vásárlási utalványt sorsolunk ki.

Tantárgyak közötti verseny: A játékban a BME Pénzügyek Tanszék befektetések, gazdaságpolitika, gazdaságtörténet, számvitel, üzleti gazdaságtan és vállalati pénzügyek tantárgyai (2014. őszi) hallgatói vehetnek részt. A képek és szövegek helyes sorrendjében a jobb alsó betűket és számokat írja a szavazólapra, és 2014.11.28-ig dobja be a szavazatgyűjtőbe (Q épület IV. átjáró híd). A jó megfejtések számát a tantárgyak összes hallgatójához viszonyítjuk. A legjobb három tantárgy hallgatói plusz egy vizsga- vagy pót ZH alkalmat nyernek!

A játékban részt vevők ezt a kevert sorrendet kapták;  anagyfelbontású változat itt érhető el.